Adres:

Kromhoutstraat 64

1976 BM, IJmuiden

Tel:

0255 - 51 10 54

Fax:

0255 - 53 61 57

E-mail:

info@rolvinkbouw.nl

Over Rolvink Bouw

Rolvink Bouw fungeert voor haar vaste opdrachtgevers vaak als “huisarts” waarbij niet het winstoogmerk van de aannemer voorop staat, maar wel een reëel oordeel over een vraag van de opdrachtgever. Dit kan variëren tot de vraag of een kozijn vervangen of hersteld dient te worden, of een (bedrijfs) gebouw verbouwd kan worden of dat nieuwbouw misschien economischer is.

Rolvink Bouw beschikt over een netwerk van adviseurs zoals architecten, constructeurs, bouwrechtdeskundigen etc., welke geraadpleegd kunnen worden om ons, en dus u, van de juiste adviezen te voorzien, op basis waarvan wij u dan kunnen adviseren. Het inhuren door Rolvink Bouw van deze adviseurs gebeurt vaak wanneer wij een project in voorbereiding hebben welke we samen met u als een “bouwteam” gaan realiseren.

In bouwteam wil zeggen dat men vooraf de intentie vastlegt dat er met Rolvink Bouw een samenwerkingsovereenkomst wordt opgesteld waarin alle partijen hun expertises vanaf het eerste ontwerp inbrengen, zodat er de mogelijkheid bestaat om binnen een vooraf vastgesteld budget de wensen van de opdrachtgever zoveel mogelijk te realiseren. Dit wordt mogelijk doordat alle partijen gedurende het bouwproces het ontwerp en de kosten zoveel mogelijk bewaken.

Wanneer de opdrachtgever het wenst zijn wij vanzelfsprekend ook in staat om een “Turn-Key” project te realiseren. In deze vorm begeleidt Rolvink Bouw het gehele project; d.w.z. vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering van uw, reeds gestoffeerde en eventueel gemeubileerde, woning of (bedrijfs)gebouw. We beginnen met het opstellen van een programma van eisen en van hieruit ontwerpen we samen met de eerder genoemde partijen een gebruiksklaar gebouw voor onze opdrachtgever.

Ook in de semipermanente voorzieningen kunnen wij u van dienst zijn en natuurlijk indien gewenst “Turn-Key”. Rolvink Bouw hanteert een modulair bouwsysteem welke eventueel gestapeld uitgevoerd kan worden, welke bij uitstek geschikt is voor tijdelijke huisvesting tot circa 15 jaar. Denk hierbij aan de “tijdelijke” behoefte van klaslokalen, huisartsenpraktijkruimte, kantoor- en/of kantineruimte etc. etc.

Dit systeem is echter niet dermate gelimiteerd door zijn modulaire systeem dat eigen inbreng mogelijk is.